WOK TAKEAWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1646 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Takeaway. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 20:05 Eyen was niet was ik gewend ben garnalen waren aangebrand tjap toi was waterig
23 sep 2022 om 22:26 Op tijd bezorgd en net als anders warm en lekker
18 sep 2022 om 21:02 Perfect zoals gewoonlijk. Lekker warm etenven precies op tijd bezorgd.
18 sep 2022 om 20:05 Was weer perfect, lekker en goed warm .precies op tijd zoals gevraagd, op naar de volgende keer.
17 sep 2022 om 20:23 In plaats van twee grote loempiaas 10 kleintjes, voor dw rest ging het wel
15 sep 2022 om 20:19 Vond de babipangang niet lekket . Veel vet in het vlees . En de niet hard doorgebakken . Loempia dreef in het vet . Dus voirlopig even geen chinees sorry . Kwaliteit is achteruit gegaan gegaan
9 sep 2022 om 14:21 prima eten en op tijd ondanks het zeer slechte weer. dus mjn complimenten aan de bezorging.
5 sep 2022 om 22:07 Wij hadden 18:00 uur besteld omdat dan iedereen thuis zou zijn. Eten was er 17:45 uur, hierdoor was het eten al afgekoeld voordat mijn man ging eten. Toen ik belde waren er allerlei uitvluchten i.p.v. excusus. Eten was als altijd prima.
29 aug 2022 om 7:37 De smaak is prima. Het eten is goed warm..
28 aug 2022 om 21:33 Prima zoals gewoonlijk, mooi op tijd bezorgd en goed warm
27 aug 2022 om 20:34 Alles heeft goed gesmaakt, maar verkeerd bijgerecht gekregen. Niet gemeld omdat we het wel lusten.
27 aug 2022 om 19:46 Bami zaten 5 stukjes ham in en wat prei en de rest was flauw van smaak dit ben ik niet gewend van hun