WOK TAKEAWAY

WOK TAKEAWAY Chinese thuisbezorging

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1594 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Takeaway. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 20:18 Jammer dat ze de loempia's vergeten waren. Verder lekker eten
27 jun 2022 om 21:30 prima
26 jun 2022 om 21:53 Prima zoals gewoonlijk
25 jun 2022 om 19:51 Het eten was absoluut smakeloos. Het was een knoflook gerecht, zonder knoflook! Wij hebben het dan ook niet opgegeten.
15 jun 2022 om 19:03 Eten was bedorven bamie stonk dat die bedorven was had Indische rijsttafel heb alles weg moeten gooien dag 21.00 euro zonde van m'n geld bestel er nooit meer bah bah
8 jun 2022 om 21:09 Prima
6 jun 2022 om 21:27 Na anderhalf uur wachten heb ik ze maar gebeld en ben ik mijn bestelling zelf gaan halen. Waardeloos dit, echt waardeloos
6 jun 2022 om 20:12 De bezorger was lekker vroeg, eerder dan gepland. Eten was niks, heel erg koud moest het opwarmen Neem aan dat dit niet de bedoeling ervan is. De laatste keer dat ik daar besteld heb
5 jun 2022 om 10:43 Warm en inderdaad een grote hoeveelheid... Volgende keer neem ik rijst i.p.v. mihoen...
5 jun 2022 om 8:49 Was weer geweldig
27 mei 2022 om 10:26 Waren te laat. De bestelling niet als besteld. Garnalen gebakken in harnas werden nu in deeg gefrituurd met groente geleverd. Niet lekker. Soppig. Makkelijker eten volgens hen. Overal veel taugé bij. Bami met vlees had bijna geen vlees of groenten.
26 mei 2022 om 19:27 Eten was er snel en warm vriendelijke bezorgster